Årets roligaste julbord!

Säkra din plats till årets roligaste julbord genom att boka nu!

Lägg till i kalender
När
12. oktober till 22. december
Var

Julbord 2023

Julbordskampen

I det stora klassiska julbordet inkluderas en egen värd som serverar er under kvällen och vi bjuder på en spännande 3-kamp med The Challenge, bowling, shuffleboard. Upplägget passar utmärkt för både företaget och privata sällskap från 8 personer och uppåt.

Ons-Tors 725 kr (848 kr)

Fre-Lör 895 kr (1041 kr)

Pris per person ex. moms (ink. moms)

Julbordsutmaningen

I det stora klassiska julbordet ingår The Challenge som vi anser är marknadens bästa aktivitet för större sällskap! Målet är att samla så mycket poäng som möjligt i de tio olika actionrummen. Utmaningarna genomförs i lag och tränar både kommunikation och samarbete, samtidigt som det ger gruppen en härlig upplevelse tillsammans.

Ons-Tors 625 kr (723 kr)

Fre-Lör 765 kr (879 kr)

Pris per person ex. moms (ink. moms)

Julbordsaktiviteten

I det stora klassiska julbordet ingår 55 minuters aktivitet för ditt sällskap där du väljer mellan bowling, shuffleboard och biljard.

Ons-Tors 495 kr (561 kr)

Fre-Lör 665 kr (754 kr)

Pris per person ex. moms (ink. moms)

*Under julbordstider kan du ej förboka aktiviteter individuellt

Event Center i Mirum Galleria – Vi vill att din matupplevelse ska vara så bra som möjligt. Därför arbetar vi hårt för att servera mat av högsta kvalitet. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck tillsammans med spännande aktiviteter. Oavsett om du kommer till oss med familjen eller gemensamt med företaget har vi de bästa upplevelserna för ert unika tillfälle.