Meny
 

Utlämningsplats

Utlämningsplats på Mirum Galleria

Hämta varor eller få hemkört

 Följande butiker erbjuder dig att hämta varor utanför gallerian eller få varorna hemkörda mot en avgift.

 

Clas Ohlson

Upphämtning av beställda varor från vår hemsida kan nu ske utanför butik. Ring 011-450 47 02, så kommer vi så fort vi kan!

KJELL & Co

Nu kan du köpa produkter på hemsidan och välja att hämta upp varorna utanför våra butiker på särskilda upphämtningsplatser. Du slipper trängsel och kan stanna kvar i din bil eller komma till fots och få varorna direkt i handen. För mer information:   www.kjell.cm/se-hub , 011-442 02 10.

 

LEKIA

Fortsätt handla i din lokala leksaksaffär!

Vi vill göra vad vi kan för att erbjuda dig möjligheten att handla hos oss även i tider som dessa. Butiken har öppet som vanligt, vi har utökat vårt hygienstäd och vi håller avstånd samt använder oss av de redskap och markeringar som gör att vi kan mötas på ett säkert sätt. Den första & sista timmen har vi som minst antal besökare. Vill du just nu inte besöka oss kan du istället ringa eller skriva till oss med en beställning av leksaker. Vi plockar ihop din order, du betalar med Swish innan leverering och kan sedan välja mellan att få leverans hem till din dörr eller att hämta din påse i vår entré utan fysisk kontakt. Kvittot får du med varorna!

Hemleverans kan idag erbjudas inom Norrköpings stadsgräns.

 

Fraktfri hemleverans över      1000 kr

Fraktavgift på 99 kr under      1000 kr

Kostnadsfritt att Hämta i butik

 

Du når oss på telefonnummer & e-post nedan eller direkt på Messenger genom Facebook. Du kan även fylla i eller skriva ut vår egen Julklappslista och skicka den till oss i ett mail. Vi kommer överens om en dag för upphämtning eller hemleverering. Om du har en dator så hittar du listan här

 

Vi ser fram emot att höra från dig - Tack för att du stöttar din lokala butik! 

 

ALBREKTS GULD

Ring till oss i butiken så hjälper vi dig att välja rätt produkt. Du kan få den levererad till Mirums Utlämningsplats. 011-470 50 32.

 

DJURBUTIKEN

Hemleverans från oss i Djurbutiken Ring och beställ vad ni vill ha och vi kör ut på överenskommen dag.  Kostnaden är 50kr och betalning sker i första hand via swish men även kontanter går bra.  VÄLKOMNA! 011-14 25 99.

 

ica kvantum

Om Du vill ha högsta kvalitet, ett brett sortiment och en fräsch miljö så motsvarar vår butik Dina önskemål. Våra specialavdelningar som Frukt & Grönt och Ost & Delikatess tillhör de mest välsorterade i Sverige. Nybakat bröd 7 dagar och färsk fisk 5 dagar i veckan visar vår höga ambitionsnivå. Vår välutbildade personal finns alltid till hands och saknar Du något så försöker vi ordna fram det.

Vi erbjuder både hemleverans och hämtning utanför butik! Se mer information på vår hemsida! 011- 36 72 00

 

willys

På Willys hittar du ett brett och varierat sortiment av fräscha färskvaror, ekologiskt och riktigt bra och prisvärd vardagsmat.

Willys i Mirum galleria erbjuder hemleverans, för mer info se vår hemsida! 011- 28 95 30

 

utlämningsplats mirum galleria

Lidaleden 2