Meny
 

Pressmeddelande

Mirum Galleria får regionens häftigaste nöjesutbud!  

Olav Thon Gruppen satsar stort på ett event center i Mirum Galleria när Knock 'em Down öppnar 4000 kvm under hösten 2019. Etableringen kommer tillföra Norrköpingsregionen en tydlig destination för nöje samt stärka den befintliga handeln och servicen på platsen.   Vårt mål är att tillföra Norrköping både upplevelser, glädje och förstklassig service. Vi skapar en unik samlingsplats för både familjer, vänner och företagsevent och det känns väldigt roligt att genomföra denna satsning tillsammans med Thon Property säger Malin Ståhlgren, delägare och eventansvarig Event Center Knock ’em Down i Växjö".

 

The Challenge – Den ultimata aktiviteten för kickoff och företagsevent! 

Äkta virtual reality med VREX - världens just nu häftigaste VR-upplevelse där möjligheterna är oändliga! Surreal Bowling – Atmosfären, designen och den interaktiva känslan är skapad för att ge en häftig upplevelse. Medan väggarna dansar till skön musik fylls bowlingbanorna av liv varje gång klot kastas. Interaktiv trampolinpark – en ny dimension av klassisk trampolinpark som passar både små och stora. Allt detta kryddat med konferensanläggning, shuffleboard, biljard, boule, arcade samt stor restaurang och bar skapar regionens och kanske Sveriges häftigaste nöjesutbud!

 

– Den unika kombinationen av aktiviteter, kreativiteten i utformningen och maten tillsammans med den sköna stämningen gör att vi nu sätter Norrköping på nöjeskartan med Sveriges häftigaste nöjesanläggning säger Amer Raza, VD och driftansvarig Event Center Knock ’em Down i Norrköping.

 

Thon Propertys vision är att Mirum Galleria ska sätta lite guldkant i tillvaron och tillföra Norrköping mer vardagsglädje genom att erbjuda aktiviteter, sociala miljöer, service och handel man behöver i sin vardag.

 

 – Event Center är nästa steg i att omvandla Mirum till en levande miljö där olika verksamheter samverkar och skapar en ”allt – i – ett” plats för Norrköpingsbor, företagare, pendlare och semesterfirare säger Peter Löfquist, centrumchef Mirum Galleria.

 

Mirum Galleria tillför Norrköpingsregionen en ny tydlig destination när Event Center Knock ’em Down öppnar vilken kommer att stärka den redan befintliga handeln och servicen på platsen. Gallerian är den naturliga platsen för ett regionalt event center med god tillgänglighet genom bra kollektivtrafik, bra infrastruktur för bilburna och gott om parkeringsplatser.

Se film här

 

– Vi är väldigt glada över den kommande etableringen. Mirum ska tillfredsställa behovet av ”efter jobbet” aktiviteter, service, mötesplatser och handel. Idag har vi redan förutom handel en ny vårdcentral, ett välbesökt bibliotek, gym samt en skola säger Hallgeir Åndal, VD Thon Property.