Meny
 

Pressmeddelande

 Golf och shopping i en spännande kombination när Bråvikens Golfklubb etablerar 900 kvm golfhall i Mirum Galleria

 I höst invigs en unik satsning för golfintresserade i alla åldrar i Mirum Galleria. Golfhallen blir en ny spännande mötesplats där besökare har möjlighet att träna golf, prata golf och shoppa golf. En mötesplats för golfutveckling där hälsa och välmående är i fokus. Slagmattor, putting green, golfstudio, och golfsimulator är en del av innehållet.

 

- Tillgängligheten och bredden i utbudet av handel och upplevelser gör helheten till en spännande destination för både familjer och företag. Fria parkeringsplatser och långa öppettider ger möjlighet till korta och långa besök efter veckans alla behov. Klipp håret och handla middagsmaten direkt i anslutning till golfträningen. Stora valmöjligheter med upplevelser för hela familjen.

 

-För våra ca 600 nya golfare så är en golfhall i Mirum Galleria mycket positivt och ger stora möjligheter att utveckla golfspelet vintertid. Klubben har också ca 300 barn och ungdomar som nu ser fram emot att träna under vintern och de är både klubbens och golfens framtid, säger Klubbchef Jan Monier

 

- Det här är en viktig satsning för klubben säger Lars Ekfeldt Ordförande i Bråvikens Golfklubb. Alla golfare är välkomna oavsett klubbtillhörighet. Golfhallen ska inte bara tilltala de redan frälsta spelarna utan också nybörjare i alla åldrar. I Norrköping saknas möjligheten att träna golf under vintertid och därför passar det både Mirum Galleria och Bråvikens Golfklubb att satsa på en golfhall i gallerian.

Bråvikens Golfklubb flyttar in i Mirum senare i höst!

 

 

Kort om Mirum Galleria Mirum är latin och betyder överraskande. Mirum Galleria har ett utmärkt läge i Norrköping och regionen. Handelsytan är på 45 500 kvm gallerian har 5,2 miljoner besökare årligen.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Annelie Svensson Centrumchef Tel +46 11 14 70 54

Lars Ekfelt Ordförande Tel +46 70 811 05 25