Meny
 

Tillsammans skapar vi en tryggare handel

Säkerheten för våra kunder och medarbetare är viktig för oss.

För att skapa en tryggare upplevelse i handeln har vi infört flera åtgärder på våra köpcentrum för att minska risken för smittspridning. Thon Property bevakar utvecklingen noggrant och följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.

Nu utökar vi servicen till dig så att det ska bli enklare att handla här, oavsett om du är frisk eller sjuk.

 

Här har vi samlat all information om var du kan hämta och vilka butiker som kör hem. Vi uppmanar dig att fortsätta stötta våra butiker så att vi kan ha dem kvar även efter pandemin. Du vet väl också att du som är i riskgruppen eller ensam kan använda kommunens nya tjänst för att få hjälp att hämta varor och

medicin.

#stöttanorrköping

 

Fortsätt handla 

Handla här

 Du hittar våra öppettider här! Här är några saker att förhålla dig till: 

  • Vi städar extra noga nu i virustider för att det ska vara rent och säkrare för dig att handla.
  • Tvätta händerna både före och efter besöket här, komplettera gärna med handsprit.
  • Visa hänsyn och håll avstånd i hela gallerian och i köer.
  • Håll dig hemma och ta hand om dig om du har förkylningssymptom.

Take Away

Take Away

 Du kan hämta färdiga rätter på följande restauranger. Vill du hämta utanför gallerian så har vissa restauranger även den tjänsten.

Bamboo sushi

Telefon:

 event center

 Telefon: 011-88 188

hageby grillen

Telefon: 011-14 12 13

kyckling kebaben

Telefon: 011-10 02 16 

 la greco

Telefon: 011-14 07 65

Lindahls konditori

 Telefon: 011-14 04 80

Mc Donalds 

Telefon: 011-14 16 20

 

Hämta utanför eller få hemkört

Hämta varor eller få hemkört

 Följande butiker erbjuder dig att hämta varor utanför gallerian eller få varorna hemkörda mot en avgift.

 

Clas Ohlson

Upphämtning av beställda varor från vår hemsida kan nu ske utanför butik. Ring 011-450 47 02, så kommer vi så fort vi kan!

KJELL & Co

Nu kan du köpa produkter på hemsidan och välja att hämta upp varorna utanför våra butiker på särskilda upphämtningsplatser. Du slipper trängsel och kan stanna kvar i din bil eller komma till fots och få varorna direkt i handen. För mer information:   www.kjell.cm/se-hub , 011-442 02 10.

 

LEKIA

Fortsätt handla i din lokala leksaksaffär!

Vi vill göra vad vi kan för att erbjuda dig möjligheten att handla hos oss även i tider som dessa. Butiken har öppet som vanligt, vi har utökat vårt hygienstäd och vi håller avstånd samt använder oss av de redskap och markeringar som gör att vi kan mötas på ett säkert sätt. Den första & sista timmen har vi som minst antal besökare. Vill du just nu inte besöka oss kan du istället ringa eller skriva till oss med en beställning av leksaker. Vi plockar ihop din order, du betalar med Swish innan leverering och kan sedan välja mellan att få leverans hem till din dörr eller att hämta din påse i vår entré utan fysisk kontakt. Kvittot får du med varorna!

Hemleverans kan idag erbjudas inom Norrköpings stadsgräns.

 

Fraktfri hemleverans över      1000 kr

Fraktavgift på 99 kr under      1000 kr

Kostnadsfritt att Hämta i butik

 

Du når oss på telefonnummer & e-post nedan eller direkt på Messenger genom Facebook. Du kan även fylla i eller skriva ut vår egen Julklappslista och skicka den till oss i ett mail. Vi kommer överens om en dag för upphämtning eller hemleverering. Om du har en dator så hittar du listan här

 

Vi ser fram emot att höra från dig - Tack för att du stöttar din lokala butik! 

 

ALBREKTS GULD

Ring till oss i butiken så hjälper vi dig att välja rätt produkt. Du kan få den levererad till Mirums Utlämningsplats. 011-470 50 32.

 

DJURBUTIKEN

Hemleverans från oss i Djurbutiken Ring och beställ vad ni vill ha och vi kör ut på överenskommen dag.  Kostnaden är 50kr och betalning sker i första hand via swish men även kontanter går bra.  VÄLKOMNA! 011-14 25 99.

 

ica kvantum

Om Du vill ha högsta kvalitet, ett brett sortiment och en fräsch miljö så motsvarar vår butik Dina önskemål. Våra specialavdelningar som Frukt & Grönt och Ost & Delikatess tillhör de mest välsorterade i Sverige. Nybakat bröd 7 dagar och färsk fisk 5 dagar i veckan visar vår höga ambitionsnivå. Vår välutbildade personal finns alltid till hands och saknar Du något så försöker vi ordna fram det.

Vi erbjuder både hemleverans och hämtning utanför butik! Se mer information på vår hemsida! 011- 36 72 00

 

willys

På Willys hittar du ett brett och varierat sortiment av fräscha färskvaror, ekologiskt och riktigt bra och prisvärd vardagsmat.

Willys i Mirum galleria erbjuder hemleverans, för mer info se vår hemsida! 011- 28 95 30

 

utlämningsplats mirum galleria

Lidaleden 2

 

 

 

Kommunens service:

Om du inte har anhöriga eller grannar som kan hjälpa dig kan du få hjälp genom Norrköpings kommun, Svenska kyrkan och Frivilligcentralen. Är du i riskgrupp och behöver hjälp med inköp? Kontakta kommunens Kontaktcenter Telefonnummer: 011-15 00 00

Öppettider: Måndag-fredag 07:45-17:00