Meny
 

Öppettider

Vardagar 7-22

Helger 8-22

Kontakt

011-36 72 00 Skicka e-post

Våning

1

Vi är en E-butik. storHandla på 5 min!

Vi plockar varorna åt dig!

 

Du har väl inte missat att vår onlinebutik har öppet dygnet runt? På så vis kan du klicka hem veckans alla goda måltider när som helst det passar dig. Utan att du ens behöver lämna hemmet!

Vi både plockar, packar och ser till att dina varor alltid är lika färska och fina som när du själv väljer bland våra fysiska hyllor. Den enda skillnaden är att din storhandling blir både enklare och tryggare. Bra, va?

Spara tid och förenkla din matvardag, varmt välkommen online!

20% på ett köp i onlinebutiken!

Första gången du handlar online hos oss så får du 20% på ditt köp. Använd koden NYKUND20 för att ta del av rabatten.

 


Vi kan stolt meddela att vi blivit en miljöcertifierad butik. Som kund hos oss kan du känna dig trygg att vi jobbar för mer hållbara val. Här kan du läsa mer om vad certifieringen innebär: https://www.ica.se/kvantum/kundloften/miljosmart/

 

 

Prova matkassen du också

Hungrig, slut på middagsidéer och ont om tid. Vi vet att det inte är lätt att få ihop vardagen alla gånger, därför finns matkassen.

Med ICAs matkasse förvandlar du middagsbestyren till en smidig, inspirerande och god måltid. Självklart består alla matkassar av näringsriktiga rätter, skapade och provlagade av duktiga kockar. Hitta din favorit på vår butikshemsida!

Väl mött i butiken!

/Joakim Söderlund med personal

 

 

Kategorier:

Pensionär

Pensionärsdag på ICA Kvantum

5% rabatt

på onsdagar