Meny
 

Öppettider

Vardagar 10-20
Lördagar 10-18
Söndagar 10-18

Kontakt

011-14 80 10

Våning

2

Välkommen till Lekia i Mirum Galleria!

Fortsätt handla i din lokala leksaksaffär!

Vi vill göra vad vi kan för att erbjuda dig möjligheten att handla hos oss även i tider som dessa. Butiken har öppet som vanligt, vi har utökat vårt hygienstäd och vi håller avstånd samt använder oss av de redskap och markeringar som gör att vi kan mötas på ett säkert sätt. Den första & sista timmen har vi som minst antal besökare. Vill du just nu inte besöka oss kan du istället ringa eller skriva till oss med en beställning av leksaker. Vi plockar ihop din order, du betalar med Swish innan leverering och kan sedan välja mellan att få leverans hem till din dörr eller att hämta din påse i vår entré utan fysisk kontakt. Kvittot får du med varorna!

  • Fraktfri hemleverans över 500 kr
  • Fraktavgift på 79 kr under 500 kr
  • Kostnadsfritt att Hämta i butik

Du når oss på telefonnummer & e-post nedan eller direkt på Messenger genom Facebook.
Du kan även fylla i eller skriva ut vår egen Julklappslista och skicka den till oss i ett mail. Vi kommer överens om en dag för upphämtning eller hemleverering. Listan hittar du här

Vi ser fram emot att höra från dig - Tack för att du stöttar din lokala butik!

Varje torsdag fram till jul öppnar vi kl 9.00.

Vi gör vårt bästa så att du ska kunna handla barnens julklappar lokalt, tryggt & säkert utan trängsel.

För olika leveransalternativ utan att besöka butiken, ring eller

skriv till oss!

 

 

Delta i vår egen Lego Masters tävling!

 

Du kan också vara med i vår stora Sverigetävling!

 

Hos oss hittar du kända varumärken samt de hetaste nyheterna från världens alla hörn.
Vi finns här för dig, så fråga oss gärna om det är något du inte hittar eller om du vill ha hjälp att hitta den perfekta presenten.

Lekia är Sveriges ledande leksakskedja med fler än 100 fristående leksakshandlare – från Ysta i söder till Kiruna i norr. Vi samarbetar för att skapa
trivsamma butiker med personlig service. Med ett noga utvalt sortiment av säkra, roande och lärande leksaker
strävar vi efter att vara det självklara valet för såväl stor som liten. Vi försöker alltid att välja leverantörer som utvecklar branschen och som värnar om miljön.

Vi tycker köptrygghet är viktigt. När du handlar i en Lekia –butik har du alltid två månaders öppet köp för oanvänd vara i obruten originalförpackning.
Ger du bort en present går den att byta i alla Lekia –butiker runt om i landet. Tänk på att alltid ta med kvittot. Garanti enligt konsumentköplagen.

Varmt Välkommen!

Kategorier: