Meny
 

Lördagsloppis

Loppis

Välkomna till Lördagsloppis 2019 på Mirum Galleria

Välkommen till vår populära bakluckeloppis på Mirum Galleria! Ett säkert alternativ med toppenläge precis vid E22an på taket av p-huset lördagar maj till september. Alltid öppet. Vid dåligt väder flyttar ni ner en våning och kör under tak! 

Här finns det alltid massor av fyndsugna plus att vi syns jättebra från Europavägen. Alla kan sälja - även du! Kom och testa, det är jättekul!

Se NT´s reportage från premiären här (betallänk)

Se Folkbladets TV-inslag här (betallänk)

I vinter finns vi i Mirum Gallerias andra p-hus. Läs mer här.

Sälja på loppisen

Du behöver inte förboka plats, packa bara bilen full och sälj från bakluckan. Har du ingen bil går det bra att sälja från ett vanligt bord. För de som inte har bord så har vi ett begränsat antal för uthyrning. Borden kan inte förbokas utan hyrs ut efter behov. Max ett bord per säljare.

Du som ska sälja, här hittar du en vägbeskrivning. Skriv in din adress så visar Google vägen till säljområdet.

Behöver du åka tidigare så meddela oss detta redan vid incheckningen. För de säljare som kommer med två bilar men endast ska ha en kvar på säljområdet finns parkering på våningen under. Tänk på att det endast är 4-timmarsparkering på alla p-platser i Mirum.

VIKTIGT! Vi har ingen möjlighet att hantera skräp så ta med det när ni åker.

Besöka loppisen

Besökare hänvisas till parkeringshuset ovanför gallerian. Samma som vi använder för loppis på vintern. Följ skyltningen i rondellen när ni kommer om ni är osäkra på vägen. OBS! Det är inte samma p-hus som vi använder på vintern.

Klicka här så får du upp en karta över besöksparkeringen. Skriv in din adress så visar Google vägen till gästparkeringen.

Priser

  • Standardplats (3 längdmeter bakom bilen): 200 kr (minsta platsavgift)
  • Bil med släp tillhörande samma säljare (5 längdmeter): 300 kr
  • Stor plats med eller utan bil (5*5 meter): 300kr
  • Lastbil/stor husbil/buss: 400 kr (maxvikt 3,5 ton)
  • Extra längdmeter: 50 kr/st
  • Hyrbord: 60 kr/st (begränsat antal, går ej att förboka)                        
  • Betala kontant, med kort eller med Swish
  • Årskorten gäller.

Tider

Lördagarna 4/5, 11/5, 18/5, 25/5, 1/6, 8/6, 15/6, 29/6, 6/7, 13/7, 20/7, 27/7, 3/8, 10/8, 17/8, 24/8, 31/8, 7/9, 14/9, 21/9

Incheckningen börjar kl 7:00. Vi ber er att inte komma tidigare då det är risk för köer. Väntlägen finns i området runt gallerian. 

Marknaden igång mellan 9:00-13:30. Insläpp besökare/handlare från 9:00.

Hitta hit 

Spårvagn 2 går från centrala Norrköping. Här finner du tidtabellen

Övrigt

Tänk på att inte blockera rondell och tillfartsvägar till gallerian innan ni kommer till er säljplats. Vi hjälps åt så det går snabbt och smidigt att komma på plats. 

Endast säljare kommer in kl 7:00. Övriga besökare från kl 9:00. Alltså inga uppköpare/handlare på loppisområdet innan dess. För att höja säkerheten kommer våra ordningsvakter att avvisa obehöriga från marknadsområdet innan 9:00. Området måste vara utrymt och städat senast kl 15:00.  

Frukt och jordgubbar får inte säljas. Inte heller nya partihandlade varor. Grönsaker, honung, svamp och ägg får säljas av privatpersoner men inte av företag.

Maxhöjd om vi vid regn är i nedre garaget 2,3 meter.

Maximal fordonsvikt övre p-däck 3,5 ton.

Parkering

Vi hänvisar er till p-huset ovanför gallerian. Infart från Lidaleden. Klicka här så får du upp en karta över besöksparkeringen. Skriv in din adress så visar Google vägen till gästparkeringen.

Snabbfakta om marknaden

Typ: Bakluckeloppis

Etablerad: 2018

Underlag: Betong

Max antal säljare: 120

Faciliteter: Allt i gallerian

 

Läs mer på Östgötamarknader