Normal Årets Butik i Norrköping!!

STORT GRATTIS!

Motivering

Normala varor till onormala priser, som Tax-free fast på hemmaplan. Butikens affärsidé kan ingen ta miste på. Med sitt fantastiska merchendice-arbete förändrar butiken sitt utseende konstant för att öka upplevelsen. En förebild i Norrköping hur varor kan disponeras för att skapa köpsignaler.

Om Normal

Hos NORMAL säljer vi helt normala varor till onormala priser. Sortimentet omfattar kända märkesvaror inom t.ex. hudvård, hårvård, tandvård, schampo, makeup och rengöring. Kort sagt: Alla de saker du inte kan vara utan i din vardag och helst inte vill sakna på hyllorna därhemma. Alla varor säljs till fasta, låga priser och det betyder att du inte kan hitta försäljningserbjudanden och prissänkningar hos oss. I gengäld kostar varorna detsamma nästa gång du kommer.

NORMAL är dock mer än fasta, låga priser på kända märkesvaror. Vårt mål är nämligen att det alltid ska vara en ny och unik upplevelse att besöka en av våra butiker, även om det bara var en vecka sedan du sist besökte NORMAL. Därför skiftar vi löpande ut vårt sortiment hos NORMAL på hyllor och podier – med undantag från det fasta sortimentet av kända märkesvaror, så det alltid finns nya varor att hitta och utforska. Vår butikslabyrint bjuder in kunden att gå på skattjakt bland de många och spännande varorna från både kända och okända brands och det är enkelt att fylla varukorgen – utan att tömma bankkontot.

NORMAL är en danskägd handelskedja. Vi öppnade dörrarna till den första butiken i Silkeborg april 2013 och kedjan har sedan dess vuxit med över 400 butiker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrike och Finland.

STORT GRATTIS!

Aktuella butiker

Tabell med aktuella butiker
Butik Placering Öppettider Kontaktinformation
Öppet i dag 10:00 - 18:00