ICA Kvantum Mirum-Ny premiär!

WOW! Galet bra priser

Ica Kvantum med Christian och Marie Anderstedt i spetsen har skapat Norrköpings modernaste utcheckningslinje och gått från totalt 8 självutcheckningsmöjligheter till totalt 15 stycken. Den nya inredning har modern färgsättning och form av mörk metall och ljust trä. Otroligt vackert!

Utöver det har de installerat en kolossalt stor kyl för snittblommor för att verkligen ta steget i att även ha Norrköping bästa blomavdelning!

Denna vecka kan du handla mat till klipp-pris som tar dig med storm! Så håll i hatten och passa på att handla för veckans alla måltider.

Som stammis hos oss får du mycket mer än bonus, personliga erbjudanden och stammispriser. Vi kan mat och brinner lite extra för frukt och grönt. Därför ger vi dig med barn i vår unika barnklubb Papricaklubben, tips och erbjudanden som förenklar hela familjens matvardag. Dessutom bjuder vi alltid på matinspiration i vårt eget magasin Månadens skörd som du kan plocka gratis i butik. Bara hos oss på ICA Kvantum.

Som tack för att du är en av våra bästa stammisar, har vi laddat ditt konto med några extra goda erbjudanden för dig att nyttja nästa gång du besöker butiken.

Kort sagt, det har hänt mycket dessa intensiva dagar!

Varmt välkommen in!

Den otroligt glada personalen på ICA Kvantum Mirum Galleria

Aktuella erbjudanden

ICA

5% rabatt för seniorer 65+

Seniordag på onsdagar

Gäller 16. februari till 31. december

Aktuella butiker

Tabell med aktuella butiker
Butik Placering Öppettider Kontaktinformation
ICA
Öppet i dag 07:00 - 22:00