Nordic Wellness rivstartar 2022

Öppnat regionens häftigaste gym med nya fräscha och moderna lokaler på 1900m2.

Träna först och handla maten sen – allt i ett svep. Det är verkligen fantastiskt att ha ett superfräscht gym i en galleria. Tidseffektivt för den som vill hinna med mycket i vardagen. Gratis parkering och 50 verksamheter med full service fram till kl 20. Gymbesöket kan kombineras med både frisör och nagelsalong eller varför inte en god take away middag från grymma restauranger?

Med 295 klubbar och över 365 000 aktiva medlemmar är Nordic Wellness en av Sveriges största friskvårdskedjor. Den ständiga utvecklingen av gym har lett till en kedja som ligger i framkant när det gäller träningsformer, utrustning, personal och inte minst pris. ”Vi ska fortsätta vara folkets bästa alternativ inom träning och hälsa – där alla ska känna sig som hemma.”

I den nya lokalen i Mirum med de spektakulära fönsterpartierna mot E22 så nästan fördubblar gymmet sin yta. Det finns något för alla och ingen behöver åka långt för att träna.

" - Internationella mätningar visar att närhet till klubben är viktig för att träningen ska bli av. Detta är ett bra riktmärke när vi planerar våra etableringar berättar Magnus Wilhelmsson, grundare och VD för Nordic Wellness."

Läs mer här

Aktuella butiker

Tabell med aktuella butiker
Butik Placering Öppettider Kontaktinformation
Öppet i dag 05:00 - 22:00