Meny
 

Mirum Arena

Mirum Arena är  namnet på Smedby AIS nya idrottsplats

- en mötesplats för upplevelser och utveckling

 

 

Mirum Galleria har under många år varit stolt sponsor till Smedby AIS. Från och med oktober 2014 fördjupas samarbetet genom ett avtal om namnsponsor till den nya arenan, Mirum Arena.

 

Samarbetet faller sig naturligt med den geografiska närheten. Många besökare i Mirum, Östergötlands största galleria, är också fotbollsspelare i Östergötlands största fotbollsförening, Smedby AIS.

-          Vi är mycket stolta och glada över att få vara med på Smedbys resa mot framtiden där en ny unika arena skall byggas med plats för ungdomars utveckling och människors gemenskap och möten. Smedby AIS målinriktade arbete med ”Toppidrott på bredden” och ”Så många som möjligt så länge som möjligt” ger barn och ungdomar möjlighet att utvecklas med positiva förebilder.  Säger Peter Löfquist Center Manager på Mirum Galleria.

-          Vi ser denna investering som en långsiktig satsning på Norrköping och i det stora engagemang som finns hos denna fantastiska förening.

Flera gemensamma aktiviteter planeras då den nya arenan är klar och vi kommer att se mycket av Smedby AIS även på Mirum Galleria. Samarbetet bygger inte bara på att namnet skall sättas på arenan utan på att Mirum Galleria skall bidra till en del av arenaupplevelsen.

 

Om Mirum Arena
Två konstgräsplaner av fullmått, två stora gräsplaner, en sjumannaplan, tre femmannaplaner, en träningsyta, ett klubbhus, en parkering och omklädningsrum det är basen för den nya arenan som skall invigas under 2015. Arenan blir en naturlig samlingspunkt i Smedby och det är inte bara fotbollen som skall stå för upplevelserna. Planer finns på både pingisbord och basketplan.

Idag har Smedby AIS närmare 1200 medlemmar och kännetecknas av en bred ungdomsverksamhet