Doktor.se etablerar vårdcentral i Mirum Galleria

Doktor.se har förvärvat vårdcentralen Mirum. Doktor.se tar ännu ett steg för att erbjuda högkvalitativ och tillgänglig primärvård i hela Sverige.

Väntrum Mirum Vårdcentral
Doktor.se

No image format Selected

– Att Doktor.se nu kan erbjuda vård på vår egen vårdcentral i Norrköping gör att fler östgötar som tidigare vänt sig till oss digitalt även får möjlighet att besöka oss fysiskt. Det är mycket glädjande för den enskilde patienten, säger Eric Teder, Sverigechef på Doktor.se.

Doktor. se Mirum vårdcentral kommer fortsatt att erbjuda kvalitativt god och nära vård i moderna lokaler med erfarna och kompetenta medarbetare. En personcentrerad vård med trygghet och tillgänglighet för patienten.

– Jag är övertygad om att Doktor.se kommer att bidra med unik kunskap och värdefulla erfarenheter. Det gäller särskilt möjligheten att kombinera fysisk och digital vård för att ge patienten tillgängligare vård, säger Fadi Kawmi, tidigare ägare och verksamhetschef vårdcentralen Mirum.

Doktor.se Mirum vårdcentral blir den andra vårdcentralen i Östergötland. Sedan tidigare finns Doktor.se Geria vårdcentral i Söderköping.

Om Doktor.se

Doktor.se är Sveriges näst största aktör inom digifysisk vård med över 1 miljon fysiska och digitala vårdbesök årligen. Doktor.se äger 11 fysiska vårdcentraler runt om i landet och har över 1 000 medarbetare.

Kontaktinformation

Eric Teder, Sverigechef på Doktor.se, 073-537 66 42

Fadi Kawmi, tidigare ägare och verksamhetschef, vårdcentralen Mirum, 073-904 67 76