Meny
 

Boka eventyta eller Popup!

Våra ägare Olav Thon Gruppen, är en av Sveriges största köpcenteraktörer och vi kan erbjuda attraktiva ytor inom popup och eventytor i majoriteten av våra köpcenter. Andra eventmiljöer och säljkanaler är ofta långt från köptillfället men på våra allmänytor nås en stor kundström som redan är i köptankar. Hos oss är ni väl omhändertagna när du hyr popup eller eventyta i en väl etablerad shoppingmiljö.

BOKA TORGPLATS ELLER

EVENTYTA

Möt miljontals potentiella kunder som redan är i köptankar!

 

Vi erbjuder företag och privatpersoner en unik försäljnings- och marknadsföringskanal i våra köpcenter, där du årligen möter miljontals potentiella kunder i köptankar.

 

Vi erbjuder flera eventytor med utmärkta möjligheter att marknadsföra tjänster eller produkter i ett starkt kundflöde.

Vi hittar en lösning som passar dig - Vanligast är att vi hyr ut en yta där hyresgästen tar med sig eget displaymaterial för försäljning eller marknadsföring.

 

Vi erbjuder även andra möjligheter som att t.ex. ställa ut bilar för display.

 

Om du önskar hyra på flera köpcentrum samtidigt så hjälper vi dig att hitta en bra lösning.

 

 


TESTA

POPUP

Popup Agency hjälper oss att förmedla och förädla tillfälliga lokaler och ytor i majoriteten av våra köpcentrum. Popup Agency skapar koncept och lösningar för varumärken och handlare som väljer att arbeta smart, flexibelt och kostnadseffektivt.

 

Vi erbjuder en möjlighet att hyra en popup yta under en kortare period i en för tillfället ledig lokal. Dessa möjligheter erbjuder chansen att testa koncept på våra köpcentrum.

Popup är tillfälliga butiker som dyker upp under en kortare period för att sedan försvinna igen. Möjligheten skapar uppmärksamhet och ger kunderna en upplevelse av något nytt och spännande.

 

Om du söker lokal som passar just dina behov - tveka inte att höra av dig till Popup Agency med frågor eller önskemål!

 

 


13,2 mdkr.
OMSÄTTNING (2017)
42,7 milj.
Besökare (2017)
609
Antal lokaler
386 900m²
YTA