Meny
 

Presentkort

Bild på presentkort med julmotiv bakom

dittpresentkort.se

kan användas i nästan 600 butiker på 8 köpcenter!

 

Du kan köpa presentkortet på köpcentrumet eller beställa det på nätet. På www.dittpresentkort.se kan du också kontrollera saldot på kortet.


www.dittpresentkort.se

Ett presentkort är enkelt, smidigt och uppskattat. Även en uppskattad present där du låter dina nära och kära själva välja.

Du köper enkelt och bekvämt i våra presentkortsautomater på plan 1 och 2 i gallerian.

Presentkort i Mirum Galleria

dittpresentkort.se är ett gemensamt presentkort för köpcentrum som ägs eller förvaltas av Thon Property. Presentkortet kan användas på Charlottenbergs Shoppingcenter, Etage Shopping i Överby, Långflon köpcentrum, Mirum Galleria i Norrköping, Mitt i City-gallerian i Karlstad, Sollentuna Centrum, Torp Köpcentrum, Töcksfors Shoppingcenter.

 

Till presentkortet medföljer kuvert och omslag där man kan skriva en personlig hälsning.

 Presentkortet kan användas i alla våra butiker bortsett från:

Systembolaget
Hageby Sko & Nycklar

Professionail
Mi Lashes

Kontrollera saldo 

Presentkortets saldo kan kontrolleras på www.dittpresentkort.se

Köp av presentkortet på centeret 

dittpresentkort.se kan du köpa i presentkortsautomaten mitt emot KappAhl på plan 2 eller på plan 1 bredvid Mobilservice

 

Kortet kostar 10kr och i detta ingår omslag

 

 Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter. Är giltigt i ett år från och med leveransdatum. Kort med passerat utgångsdatum ersätts inte.

 

dittpresentkort.se används som ett vanligt betalkort utan PIN-kod på alla butiker som har bankterminaler vilka accepterar VISA/Mastercard i köpcentrum/hotell som finns listat på dittpresentkort.se (presentkortet gäller ej på Systembolaget eller posten).

Företagsbeställning - skicka in formuläret

Tillfällig möjlighet att ge skattefria gåvor 1 juni till 31 december 2020

För att lindra de ekonomiska konsekvenserna av corona utvidgas arbetsgivares möjlighet att ge skattefria gåvor till anställda upp till ett värde om 1 000 kr per anställd (3 § lagen [2020:374] om tillfällig skatte- och avgiftsfrihet för förmån av fri parkering och gåva till anställda). Skattefriheten gäller utöver de skattefria gåvor som redan finns som exempelvis julgåvor och gäller från den 1 juni till den 31 december 2020.

Gåvorna får inte ges i pengar. Detta är samma definition som används i SKV A 2019:29 när det gäller skattefria gåvor enligt 11 kap. 14 § IL. Det innebär även att betalningen måste ske direkt till den som erbjuder varan eller tjänsten. De anställda kan få olika gåvor men med samma värde och gåvorna kan ges vid flera tillfällen. Skattefriheten gäller till den del gåvorna inte sammantaget har ett värde som överstiger 1 000 kr inklusive mervärdesskatt. Om gåvan är värd mer än 1 000 kr så beskattas den del som överstiger 1 000 kr.

Gåvor ska ges till alla anställda eller till en större grupp av anställda för att reglerna om skattefrihet ska vara tillämpliga (prop. 2019/20:166 sid. 135).

 

 För mer information

 

Vill du köpa presentkort som gåva, julklapp, avtackning osv till ditt jobb/företag, kan du skicka din beställning direkt till oss. En avgift på 10kr/presentkort kommer att tas, i den avgiften ingår ett konvolut till presentkortet. OBS! Det är ingen moms på presentkort!

 

Presentkorten levereras inom tre arbetsdagar.

Vi kan leverera presentkortendirekt till ditt företag i Norrköping.

(Max 20 min med bil).

 

Vi skickar faktura.
Kreditkontroll genomförs.

 

 

 

 

 

 Vid frågor kontakta Anna Johansson Ekqvist anna.ekqvist@olavthon.se, 011-14 70 34.