Meny
 
Vårdcentral

Välj en bra vård!

Välkommen till Vårdcentralen i Mirum. Vi hälsar alla varmt välkomna att lista sig hos oss.

 

Vårdcentralen i Mirum

Som patient har man i dag stora möjligheter att välja vårdgivare, men många listar sig på den vårdcentral som ligger närmast – utan att tänka igenom beslutet. Men det finns några viktiga faktorer när man ska välja vårdcentral: tillgängligheten, möjligheten till en fast läkarkontakt och ett bra bemötande.

 

Det menar Kais Mahod, verksamhetschef på Vårdcentralen Mirum.

– Vi har tänkt på tillgängligheten, dels genom att vi finns i en galleria som det är lätt att ta sig till och där det finns gratis parkering, dels genom att vi erbjuder drop in-tider mellan klockan 8 och 11:30 varje dag. Vi har en vaccinationsmottagning på onsdagar för att göra det enkelt för tex ta fästingvaccin inför sommaren.

 

"Trygghet"

Som patient är det också viktigt att du får ett bra bemötande och har möjligheten att träffa samma läkare är också viktigt. På Vårdcentralen Mirum, som nyöppnat i fräscha anpassade lokaler, är ambitionen att patienten alltid ska träffa samma läkare.

 

– Det är viktigt för att patienten ska slippa träffa olika läkare och behöva berätta sin sjukdomshistoria om och om igen. Det är en trygghet för patienten, men också en trygghet för läkarna, säger Kais Mahod.Han uppskattar att Vårdcentralen Mirum kan ta emot 10 000 patienter.

 

För Mirum Galleria är satsningen en del i det långsiktiga arbetet för att erbjuda ett större kluster av företag inom vård, hälsa, service och handel.

 

Läs mer om vårdcentralen i Mirum

www. http://mirumvc.se/

 

                       

 

Senast ändrat - 19 november 2019

Relaterade butiker

Vårdcentral