Söndagsbrunch med aktivitet

Upplev Norrköpings magnifika brunch som du kombinerar med roliga aktiviteter! VARJE SÖNDAG!

Lägg till i kalender
När
14. april till 30. juni
Var
Plan 2

Söndagsbrunchen serveras varje söndag från 4 februari. Nytt för vårsäsongen är att brunchen serveras som ”sharing-plate” direkt till ert bord (dagar med extra högt tryck kan servering i bufféform äga rum).

Paketlösningar

Brunch utan aktivitet

Pris 249 kr (inkl. moms)

Brunchaktiviteten

Tillsammans med den magiska brunchen ingår 1h bowling eller shuffleboard. Pris 289 kr (inkl. moms)

Brunchutmaningen

Tillsammans med den magiska brunchen ingår The Challenge som vi anser är marknadens bästa aktivitet! Målet är att samla så mycket poäng som möjligt i de tio olika actionrummen. Pris 399 kr (inkl. moms)

*För barn upp till 12 år gäller halva priset på samtliga paket

Varma och kalla rätter

Här hittar du alla underbara brunchklassiker såsom äggröra, amerikanska våfflor, knaprig bacon, snittar, lax, smoothies, juicer och frukter.

Härliga drycker

Förgyll brunchen med ett glas iskall bubbel eller varför inte testa någon av våra egenkomponerade drinkar skapade för att förhöja matupplevelsen.

Desserter

Ät hur mycket du vill och glöm inte att lämna plats för desserterna. Det desserterna innefattar både chokladfontän och en mängd läckra bakverk.

Läs mer här!

Event Center i Mirum Galleria – Vi vill att din matupplevelse ska vara så bra som möjligt. Därför arbetar vi hårt för att servera mat av högsta kvalitet. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck tillsammans med spännande aktiviteter. Oavsett om du kommer till oss med familjen eller gemensamt med företaget har vi de bästa upplevelserna för ert unika tillfälle.