Presentkort

Vad ger man till någon som har allt? Överraska din kollega, födelsedagsbarn, konfirmand eller brudpar med ett presentkort från centret.

Gåvan med flest möjligheter

Vad ger man till någon som har allt? Med ett presentkort från dittpresentkort.se kan du välja gåvan själv. Presentkortet kan användas i nästan alla centrets butiker.

Köp av presentkort på centret

Du köper enkelt och bekvämt i våra presentkortsautomater på plan 1 och 2 i gallerian.

Var i gallerian kan presentkortet användas?

Presentkortet används som bankkort i de flesta butiker och restauranger i Mirum Gallerian. Detta är den perfekta presenten till alla som gillar att shoppa.

Presentkortet kan användas i nästan alla butiker på centret, förutom:

 • Systembolaget
 • Hageby Sko & Nycklar
 • Hole-In-1, Golfhall
 • Professionail
 • Mi Lashes
 • Emily Beauty
 • Broswe Bubble Tea
 • Mobilservice
 • Mirum Vårdcentral
 • Tandläkarna Mirum

Företagsbeställning - skicka in formuläret

Skicka din beställning direkt till oss. En avgift på 10kr/presentkort kommer att tas, i den avgiften ingår ett konvolut till presentkortet. OBS! Det är ingen moms på presentkort!

 • Presentkorten levereras inom tre arbetsdagar.
 • Vi kan leverera presentkorten direkt till ditt företag i Norrköping (max 20 min med bil).
 • Vi skickar faktura.
 • Kreditkontroll genomförs.

Företagsbeställning av presentkort - skicka in formuläret.

Presentkort från annat center?

Har du ett presentkort inköpt på annat center och vill byta så det gäller på Mirum? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Växel

Måndag-fredag kl.08.00-16:30 (Lunch kl.12-13).

011-14 70 34 / info.mirum@olavthon.se

Presentkort från dittpresentkort.se kan användas i nästan alla centrets butiker och du kan köpa presentkortet i vår presentkortsautomat eller online.

Beställ presentkort via SMS eller e-post

Du kan enkelt beställa ett presentkort och skicka det till önskat mobilnummer eller e-postadress med en personlig hälsning. Välj bilden du vill använda eller ladda upp din egen bild för att göra den mer personlig.

Du kan även beställa flera presentkort samtidigt med önskat belopp på de olika presentkorten. Då anger du dig själv eller någon annan som mottagare av presentkort/en via SMS eller e-post.

Köp presentkort på dittpresentkort.se.

Köp presentkort på köpcentrum

Köp presentkort i vår presentkortsautomat. Du kan ladda kortet med valfritt belopp mellan 100 och 5 000 kr. Presentkortet kostar 10 kr att köpa i automaten och folder ingår.

Presentkortsautomaterna tar alla de vanligaste betalkorten, dock ej kontanter. Observera att kvittot på ditt köp ej gäller som presentkort - endast det fysiska presentkortet som du får i automaten är giltigt.

Presentkortet kan endast användas i köpcentret där det köptes eller hämtades.

Presentkortets giltighet

Presentkortet är giltigt i ett år från laddningsdatum eller från det att du hämtar ut presentkortet i automaten på köpcentret.

Kontrollera saldot

dittpresentkort.se kan du kontrollera saldot på presentkortet.

Presentkort – den perfekta företagspresenten

Dittpresentkort.se är den perfekta gåvan till duktiga medarbetare, och passar mycket bra som jubileumspresent, julklapp eller pensionspresent.

Vanliga frågor om presentkortet

Det är inte alla butiker på köpcentren som accepterar dittpresentkort.se som betalningsmetod i sin terminal. Undantag gäller bland annat för Systembolaget och Posten där presentkorten inte kan användas.

Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter. Är giltigt i ett år från och med inköpsdatum eller från det att du hämtar presentkortet i automaten. Kort med passerat utgångsdatum ersätts inte.

Se fler vanliga frågor och svar om presentkortet.