Öppettider

Ordinære åpningstider
Dag Öppettider
Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Eductus

Stängt

Om Eductus

Hos Eductus i Norrköping kan du gå Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och matcha samt läsa Yrkessvenska. Kontakta Arbetsförmedlingen för att ansöka, får du ett JA är det dags att välja leverantör. Hos Eductus får du personlig handledning på vägen till jobb eller studier. 

Vi är experter på att matcha våra deltagare mot jobb eller utbildning. Hos oss på Eductus får du professionell hjälp på vägen till ditt nästa jobb eller utbildning genom Rusta och matcha. Vi har ett stort kontaktnät och flera samarbeten med lokala samt nationella företag. För dig som behöver erbjuder vi även språkstöd på flera olika språk. 

Möjlighet till distans eller på plats 

Du som deltar i Rusta och matcha träffa oss enkelt på distans via dator eller telefon. Vill du träffa oss på plats bokar vi möte under våra öppna tider. I våra lokaler har du även möjlighet att vid behov låna dator och skrivare. Våra handledare är vana att arbeta på distans och vi har ett väl utvecklat program med digitala föreläsningar och seminarier. 

Välj leverantör 

Du väljer själv din leverantör av Rusta och matcha hos arbetsförmedlingen. Vårt KA-nummer för Norrköping hittar du här nedan. Är du inte nöjd med leverantören du valt eller blivit placerad hos kan du byta leverantör till en som passar ditt behov bättre.

Placering

Plan 4

Besök oss via