Julklappstips till henne

utsnitt av smykke på en dame
to diamant øredobber
Såpe, børste, eksfolieringsrull m.m. dandert med blader som om de danner et mønster.
Flat lay av velværeprodukter, av parfyme, duftlys og øvrige produkter
Brune pumpeflasker, trebørster, håndklær oppå marmorplater. Grønne planter i bakgrunnen.
Kvinne med sportsur. Fokus på sportsklokken, fra over nakken hennes.
Flaske med olivenolje dekorert med kvist.

Det kan vara en utmaning att hitta en julklapp till din flickvän, men misströsta inte! Här hittar du 7 julklappstips till henne, sportig eller hemtrevlig.

Glittrande julklapp

Många tycker att det är roligt att ha på sig något de har fått av sin älskling.

Därför är smycken, en klocka, ett armband, örhängen eller en ring alltid en säker julklappsidé för henne.

Det behöver inte vara diamanter, men kanske kan du ta reda på om hon föredrar guld, silver eller någon annan färg?

Håll dig varm

Temperaturen kryper nedåt och det är dags för ull i alla varianter. Vad sägs om en cool och varm mössa? Köp ett set med vantar, mössa och halsduk eller en mjuk ulltröja hon kommer att bo i hela vintern.

För den som gillar att vara hemma kan en filt vara det bästa och tillsammans med doftljus och en bra bok har du skapat förutsättningar för en perfekt kväll hemma.

Tips

Om du ger henne en mjuk gåva: Lägg den i en låda så blir det svårare för henne att gissa vad det är.

Vardagslyx

Kanske kan du uppmuntra henne att ägna tid åt välbefinnande och egenvård genom att ge henne lite vardagslyx? Det kan vara en extra bra bodylotion eller duschtvål, gärna i kombination med doftljus och hårinpackning.

Flera butiker erbjuder fina gåvoset med produkter för hud och hår. Du kan göra presenten mer personlig genom att smygkika i hennes badrumshylla och fota eller skriva ner namnet på produkterna. Kolla upp vilka produkter som börjar ta slut och ersätt dem med nya, eller gör ett litet gåvokit med produkter som du vet att hon använder.

Du kan göra presenten ännu mer romantisk genom att lägga till en liten hög med hemmagjorda massagekuponger. Anpassa kupongerna med olika typer av massage och olika längd.

På utflykten

Det är många som har upptäckt naturen de senaste åren och vandringsutrustning är en väldigt fin present att ge bort. Behöver hon en ny vandringsryggsäck eller kanske ett stormkök? Hängmatta eller tält är också bra alternativ, alternativt en riktigt bra termos. Det bästa är att du kan bjuda på en resa så att ni får en fin upplevelse tillsammans!

Det är vintersäsong och tid för skidåkning, både framåt och nedåt. Här finns det många möjligheter till julklappar som kan träffas väl: Gemensamma skidor, sköna och varma skidhandskar, skidglasögon, skidhjälm, ullunderställ eller ny skidjacka.

Helt tekniskt

Det finns en uppsjö av tekniska möjligheter. Ny mobiltelefon, bra hörlurar eller kanske vill hon ha en läsplatta? Eller en pulsklocka om hon är den aktiva typen.

Smakfull njutning

Gåvor som smakar gott är ingen dum idé. Fyll en korg med härlig olivolja, balsamvinäger, parmesan, exklusiv pasta, tapenade och en kokbok.

Kort väg till äkta glädje

Tänk efter noga. Har hon nämnt något hon behöver eller skulle kunna tänka sig på sistone? Då kan du överraska henne med något hon inte förväntat sig. Om hon inte har pratat om något speciellt kan du ge henne frihet med ett presentkort från dittpresentkort.se. Då kan hon välja precis det hon vill ha.

Om du vill göra presenten romantisk kan du lägga lite extra tid på inslagningen. Göm julklappen i något som vilseleder eller packa in kortet i en stor tom låda.

Besök oss på centret för att köpa presentkort eller beställ på dittpresentkort.se.

Gåvan med flest möjligheter

Vad ger man till någon som har allt? Med ett presentkort från dittpresentkort.se kan du välja gåvan själv. Presentkortet kan användas i nästan alla centrets butiker.