Personliga julklappar till honom

Ferdig innpakket gave med navnelapp Daniel på
Klokke i en boks
utsnitt av skjorteerme og mansjettknapp til mann som har på dress
person legger navnelapp på pakke

Är du osäker på vad du ska lägga under julgranen till din pojkvän i år? Hitta inspirationen du behöver med dessa julklappsidéer till mannen som har allt.

Det kan ofta vara svårt med presenter till pojkvännen, sambon eller mannen. Även om man kanske har många bra presentförslag finns det inget som känns perfekt.

Det här är ju gåvan till din allra käraste, och det vill du gärna att den ska spegla. Som tur är vet vi hur du gör presenten personlig genom enkla medel.

Tidlösa tillbehör

Medan vi damer kan smycka oss med ett brett utbud av accessoarer är urvalet mycket snävare för männen. En mans val består mest av en klocka. Det kan fortfarande vara en perfekt present som har ett betydelsefullt budskap.

Låt inte det faktum att han redan har en klocka stoppa dig, utan välj hellre en annan färg eller typ än vad han redan har, så att han får nöjet att variera oftare.

Som tur är har utbudet av accessoarer för män utökats de senaste åren, och det har blivit trendigt att gå till mer än bara vigselringen.

Idag har flera designers följt trenden och det finns ett brett utbud för män. Vi ser att fingrarna är prydda med både stora guldringar och ringar med stenar.

Du hittar många accessoarer i butiker som säljer herrkläder.

GÖR HANS JULKLAPP MER PERSONLIG

Även om både klockor och ringar kan vara personliga är det lilla extra som gör den stora skillnaden. Gravera julklappen och gör den unik. Vad sägs om att gravera ett viktigt datum i deras liv eller en intern ”kod”.

På samma sätt som en bild kan säga mer än tusen ord kan en symbol bära en stor mening. Om du vill förmedla att han är din för evigt kan du gravera in en liggande åtta som symboliserar oändlighet.

Mjuka klappar

Önskar han sig kläder till jul kan du göra julklappen unik. Oavsett om det är en kavaj eller en morgonrock kan du exempelvis brodera hans initialer på plagget. Om du inte har så stor erfarenhet av att brodera kan du besöka din lokala skräddare eller sybutik och se om de kan hjälpa dig.

Hånd tar på en dressjakke, som er gravert med initialene M.G.
Julklapp med ditt presentkort

Den praktiska julklappen

En bra necessär är nödvändig så att man har koll på alla prylar när man reser. Bestäm dig för storlek och form baserat på hans behov. Välj till exempel en necessär i skinn som både är enkel att rengöra och som håller för att användas ofta.

För att göra julklappen personlig kan du fylla necessären med produkter du vet att han brukar använda. Uppgradera gärna några av produkterna för extra lyx.

Bland produkterna bifogar du en liten lapp där du skriver ett personligt romantiskt meddelande till honom. Och så enkelt har du en julklapp som är praktisk samtidigt som produkterna och lappen har gjort presenten både personlig och romantisk.

Personligt presentkort

Ge honom valmöjligheter. Ibland är det enklaste helt enkelt det bästa. Ett presentkort kan kännas opersonligt men kan göras mycket mer personligt. För att göra presenten mer personlig kan du till exempel gömma presentkortet i en annan present-eller varför inte genom att sticka ned kortet i en vacker blomma?

Gåvan med flest möjligheter

Vad ger man till någon som har allt? Med ett presentkort från dittpresentkort.se kan du välja gåvan själv. Presentkortet kan användas i nästan alla centrets butiker.