TREAT YOURSELF!

Beautybehandlingar på KICKS!

Ibland handlar det bara om dig. Treat by KICKS är våra beautybehandlingar som sätter fokus på dig och vad du vill ha, just idag. Ett brow lift? Hjälp att fästa lösfransar? Eller bröllopsmakeup? Våra utbildade beautyexperter är alltid redo att ta hand om dig och dina önskemål.

Läs mer om Treat by KICKS och boka din behandling här!

MAKEUP TREATS

Vill du lära dig att skapa en snygg vardagslook, eller få hjälp med att sätta lösögonfransarna snyggt? Våra makeupartister kan hjälpa dig med allt från quick fix till en hel bröllopsmakeup!

SKINCARE TREATS

Boka en tid med en av våra hudvårdsrådgivare för att skräddarsy en hudvårdsrutin för just dig och din huds behov. Eller varför inte skämma bort dig själv (eller någon annan) med en glow-up som maxar hudens lyster på bara 30 minuter!

EYEBROW & LASH TREATS

Låt våra brynexperter hjälpa dig att hitta den ultimata formen på dina ögonbryn. De hjälper dig även att färga både bryn och fransar- och kan ge dig ett ögonblickligt lyft med ett trendigt brow lift!

Du får 20% rabatt på ett helt köp när du bokat en behandling. Det gäller på ordinarie pris och max 5 varor. Ej på BYREDO eller TREAT behandling.

Varmt välkomna till Kicks på Mirum önskar Erika med personal

Aktuella erbjudanden

Aktuella butiker

Tabell med aktuella butiker
Butik Placering Öppettider Kontaktinformation
Öppet i dag 10:00 - 18:00