Snart kan du ha MIRUM GALLERIA i fickan!

Lansering av appen Min shopping 27 mars

Mirum lanserar Shoppingapp den 27 mars!

Vi har en glad nyhet till dig! I samband med våra Kundklubbsdagar den 27-31 mars kommer vi att lansera en app som kommer att göra din shoppingupplevelse ännu bättre!

Appen heter Min Shopping och den är speciellt designad för dig som kund i Mirum Galleria. Med appen får du:

  • de bästa erbjudandena och kupongerna baserat på dina intressen och preferenser. Du kan spara pengar och tid genom att få tillgång till de senaste kampanjerna och rabatterna från dina favoritbutiker och restauranger.
  • en översikt över alla aktiviteter och upplevelser i gallerian. Du kan planera ditt besök och se vad som händer i din närhet. Du kan också anmäla dig till spännande evenemang och tävlingar som vi arrangerar för våra kunder.
  • se en butik- och restaurangöversikt med all information du behöver. Du kan se var de ligger, vad de erbjuder, och deras öppettider. Du kan också kontakta butiken direkt via appen om du har några frågor eller funderingar.
  • läsa inspirerande artiklar om Mirums verksamhet och få tips och idéer. Du kan få reda på mer om vår historia, våra värderingar, och våra framtidsplaner. Du kan också få tips om mode, skönhet, hälsa, mat, resor, och mycket mer.
  • push-notiser om nyheter, erbjudanden, aktiviteter, och annat som kan vara av intresse för dig

Men det är inte allt! Med appen kan du också få en översikt över andra köpcentrum i Olav Thon-gruppen både i Sverige och i Norge. Det kan vara bra att ha om du är ute och reser eller har semester med familjen. Du kan se vad de har att erbjuda och hur du kan ta dig dit.

Appen är gratis att ladda ner och använda. Du kan göra den mer personlig genom att lagra dina favoriter bland erbjudanden, aktiviteter, butiker, och restauranger. Då får du den information som är mest relevant för dig.

Mer information kommer inom kort så håll utkik på vår hemsida och sociala medier!