Event Center Knock 'em Down

En plats för en guldkantad upplevelse med familjen, kompisgänget och företaget

Här kryddar vi med både upplevelser, glädje och förstklassig service.

Men vad är ett Event Center?

Jo, det är den unika kombinationen av aktiviteter, kreativiteten i utformningen och maten tillsammans med en skön stämning. Och bäst av allt, här finns något för alla! Ta med mormor eller farmor och ge hela släkten en riktigt härlig upplevelse med både mat och aktiviteter för alla generationer. När sommaren kommer så kan morfar lära barnbarnen att spela boule på uteserveringen. Vem älskar inte att spela shuffleboard. Det är verkligen en av de roligaste utmaningar som alla kan vara med på.

Glädjen i att få kasta sig ut i den Interaktiva trampolinparken går inte att ta miste på när man ställer sig och tittar ut i lokalen. Trampolinen erbjuder en ny dimension av klassisk jumppark som passar både små och stora. Och för den som vill bjuda sina vänner på ett riktigt kul kalas så kan vi lova en riktig succé i trampolinparken.

Men det finns mycket mer att uppleva.

The Challenge – Den ultimata aktiviteten för kickoff och företagsevent! Här tävlar vi i olika spännande rum och samlar poäng. Med lite tur och skicklighet så står man överst på pallen efter en runda. Bollar, quiz, modellering och mycket annat väntar bakom dessa dörrar.

Surreal Bowling - Atmosfären, designen och den interaktiva känslan är skapad för att ge en häftig upplevelse. Medan väggarna dansar till skön musik fylls bowlingbanorna av liv varje gång klot kastas.

Allt detta kryddat med konferensanläggning, biljard, boule, arcade och en stor restaurang och bar skapar regionens och kanske Sveriges häftigaste nöjesutbud! Här vill man vara! Läs mer på www.eventcenter.se