Ny restaurang sätter guldkant på Mirum Galleria

God mat för alla åldrar och smaker!

Olav Thon Gruppen satsar stort för att erbjuda ett komplett restaurangutbud i Mirum Galleria. Restaurangkedjan Efendys etablerar sitt koncept på 1000 kvm. Etableringen kommer tillföra gallerian ett stort utbud av vällagad mat för alla tillfällen. Planerad öppning i november i år.

Under det senaste året har flera nya verksamheter etablerat sig i gallerian. Hälsooptik, Stadsmissionen, Emily Beauty och Nordic Wellness gör stora satsningar. Nästa steg i utvecklingen är att stärka restaurangutbudet med Efendys Food Court.

- Vi skapar en modern food court med en varm, personlig, avslappnad och familjär känsla. Vi erbjuder ett brett sortiment av internationella rätter i en trevlig miljö. Här kan våra gäster välja mat från tre restauranger och ett café med gemensam serveringsyta. Kolgrill-Husman-Pizza-Café. Ett ställe för alla tillfällen.

- Vi på Efendys vill inte glömma bort barnen som besöker oss. Därför har vi en stor lekhörna där barnen kan leka av sig. Busa i bollhav, rutschkanor och hinderbana. Under tiden kan föräldrar äta och fika i lugn och ro säger Bengin Ozeran Etableringsansvarig på Efendys.

- Restaurangkonceptet Efendys är nästa steg i att utveckla Mirum till en miljö där olika verksamheter samverkar och skapar en ”allt – i – ett” plats för Norrköpingsbor, säger Anna Rönngren Fastighetschef Thon Property.

- Vi är väldigt glada över den kommande etableringen. Genom den unika kombinationen av aktiviteter, shopping och service i Mirum Galleria så vill vi sätta guldkant på tillvaron och erbjuda upplevelser med både mat och nöje säger Annelie Svensson Centrumchef på Mirum Galleria..