Ny restaurang sätter guldkant på Mirum Galleria

ÖPPNAR I SEPTEMBER!

Olav Thon Gruppen satsar stort för att erbjuda ett komplett restaurangutbud i Mirum Galleria. Restaurangkedjan Efendys etablerar sitt koncept på 1000 kvm. Etableringen kommer tillföra gallerian ett stort utbud av vällagad mat för alla tillfällen. Planerad öppning under våren 2023..

Under det senaste året har flera nya verksamheter etablerat sig i gallerian. Hälsooptik, Stadsmissionen, Emily Beauty och Nordic Wellness gör stora satsningar. Nästa steg i utvecklingen är att stärka restaurangutbudet med Efendys Food Court.

- Vi skapar en modern food court med en varm, personlig, avslappnad och familjär känsla. Vi erbjuder ett brett sortiment av internationella rätter i en trevlig miljö. Här kan våra gäster välja mat från tre restauranger och ett café med gemensam serveringsyta. Kolgrill-Husman-Pizza-Café. Ett ställe för alla tillfällen.

- Vi på Efendys vill inte glömma bort barnen som besöker oss. Därför har vi en stor lekhörna där barnen kan leka av sig. Busa i bollhav, rutschkanor och hinderbana. Under tiden kan föräldrar äta och fika i lugn och ro säger Bengin Ozeran Etableringsansvarig på Efendys.

- Restaurangkonceptet Efendys är nästa steg i att utveckla Mirum till en miljö där olika verksamheter samverkar och skapar en ”allt – i – ett” plats för Norrköpingsbor, säger Anna Rönngren Fastighetschef Thon Property.

- Vi är väldigt glada över den kommande etableringen. Genom den unika kombinationen av aktiviteter, shopping och service i Mirum Galleria så vill vi sätta guldkant på tillvaron och erbjuda upplevelser med både mat och nöje säger Annelie Svensson Centrumchef på Mirum Galleria..