Sportlov i Mirum

Upplev känslan på våra 10 toppmoderna bowlingbanor. Oavsett om du aldrig spelat tidigare eller är en riktig bowlingstjärna får du en härlig upplevelse!
Träna dig i form inför årets golfsäsong på Hole-in-1
Teater Pelikanen- Ut i det blå. Teaterföreställning på Hageby Bibliotek

Mirum har ett unikt utbud i form av en mix av butiker och restauranger samt ett antal aktörer som erbjuder aktiviteter för alla tillfällen och åldrar.

Hos Event Center med över 4000m2 ytor hittar du Östergötlands häftigaste aktiviteter och är en av de få restauranger i Norrköping som erbjuder en fantastiskt brunch på söndagar. Utmana vänner och kollegor i The Challenge, upplev Virtual reality på ett nytt sätt. Spela bowling, shuffleboard, biljard i härlig miljö och varför inte testa trampolinparken med spännande interaktiva inslag!

Under sportlovet erbjuder Event Center ett mycket förmånligt familjepaket som ger den ultimata upplevelsen för hela familjen. Trampolinpark, bowling, The Challenge, shuffleboard, biljard, dart och rodeobiljett ingår i det förmånliga familjepaketet. heldagsaktivitet.

Varför inte kombinera dessa aktiviteter med att prova på golf i Bråvikens Golfklubbs inomhushall i Mirum, Hole-In-1. Där finns det möjlighet att låna utrustning och för en billig peng prova på sporten golf. De har många utslagsmattor, en stor puttinggreen och en golfsimulator där det känns och upplevs som att spela på en riktig bana! Det finns massor av internationella banor att välja på och personalen på plats hjälper er att komma igång.

Mirums färgglada Tuff Tuff tåg är mycket uppskattat av barnen och helt kostnadsfritt kan få åka en tur genom plan 2, varje lördag!

Även om ni inte gjort något nyårslöfte om att börja träna, så är det aldrig för sent! Ta möjligheten som Nordicwellness erbjuder om att testa en vecka helt GRATIS! En ny fantastiska anläggning på 1900kvm, fördelat på två våningar.

De har ett utbud där det finns något som passar alla! Gymmet är välutrustat med en stor maskinpark från världsledande märken, ett stort antal skivstänger och två områden med hantelställ. Just nu så erbjuds också juniorkurser för de minsta som med fördel kan kombineras med Kidz Club, ett barnrum där barn under 10år är välkomna att vistas under sin förälders träningspass.

Mirums älskade maskot Mirre Mullvad tillsammans med sin bästa kompis Mirra kommer också självklart och dansar med barnen nästan varje lördag under våren med start under sportlovet. Här får barnen en möjlighet att både dansa tillsammans med Mirre och ge honom en välförtjänt kram.

På Mirum finns också ett mycket aktivt bibliotek som erbjuder kulturella aktiviteter för både vuxna och barn. Under sportlovet spelar bland annat Teater Pelikanen en ny pjäs som heter Ut i det blå eller allt jag vill berätta för en blomma. Den vänder sig till barnfamiljer med barn mellan 2-6 år. Sportlovs läskul är också en aktivitet för hela familjen där drama, teater och deltagarna själva levandegör berättelsen.

Med våra stora utbud av mat och dryck så hittar alla något! En fika eller mellanmål på Lindahls Café eller Bake´& Flake mellan de olika aktiviteterna rekommenderas eller en stadig lunch eller middag på vår nyöppnade och populära restaurang Efendys som erbjuder allt från kolgrillad mat till pizza, pasta, husman och sallad i en härlig restaurangmiljö.

Aktuella erbjudanden

Event Center Knock ’em Down

Specialerbjudande på barnkalas!

Vid bokning av minst 10 barn bjuder vi två av barnen! Läs mer på eventcenter.se/norrkoping/barnkalas

Gäller 16. februari till 31. augusti

Aktuella butiker

Tabell med aktuella butiker
Butik Placering Öppettider Kontaktinformation
Öppet i dag 10:45 - 20:00
Öppet i dag 10:00 - 18:00
Öppet i dag 05:00 - 22:00