Medlemsvillkor

Mirum Gallerias kundklubb är upplagt som en elektronisk baserad tjänst.

Medlemskommunikationen är gratis och är främst via SMS, push i APP och/eller e-post.

Tack för att du är medlem hos Mirum Gallerias kundklubb

Vi noterar att Mirum Gallerias kundklubb använder automatisk sökning för att göra registreringen enklare för dig. Personlig information som hämtas automatisk är namn, adress, kön och födelsedatum. Åldersgränsen för att vara medlem är 15 år. Du är själv ansvarig för att korrigera eventuella fel som blir sparat på ditt telefonnummer. Dessutom kan du som medlem registrera intressen, antal barn och barnens ålder.

När vi fyller i registreringsformulär använder vi reCAPTCHA från Google Inc. för att säkerställa god datasäkerhet. Behandlingsunderlaget för denna databehandling är berättigat intresse, se GDPR art. 6. ReCAPTCHAs funktion är att förhindra oönskade aktiviteter från spambots och robotar. Syftet är att skydda kundklubbens hemsida från missbruk. reCAPTCHA ser till att ta reda på om bidragen är gjorda av människor, eller som ett resultat av missbruk i form av mekaniska och automatiserade processer. För detta ändamål analyserar reCAPTCHA beteendet hos besökaren på webbplatsen. Analysen startar automatiskt så fort en besökare öppnar webbplatsen. reCAPTCHA använder olika typer av information i analysen (till exempel IP-adress, enhets- och applikationsdata, hur lång tid besökaren spenderar på webbplatsen och muspekarens rörelsemönster). Data som samlas in genom denna analys kommer att vidarebefordras till Google och kan komma att delas med tredje part. Tjänsten skickar IP-adressen och annan data som behövs för reCAPTCHA till Google. Tjänsten tillhandahålls av Google Ireland och involverar inte överföring av data från EES. IP-adressen som överförs från din webbläsare i samband med reCAPTCHA kommer inte att förväxlas med annan Google-data om du inte är inloggad på ditt Google-konto när du använder plugin-programmet reCAPTCHA. Tjänsten är föremål för Google Inc. Mer information om Googles sekretesspolicy finns på deras webbplats.

Din integritetspolicy och den insamlade informationen vill bli använd av Mirum Gallerias kundklubb för att informera dig om kampanjerbjudanden via SMS, push i APP och/eller e-post och/eller SMS, beroende på vad du har godkänt. Utöver de personuppgifter du väljer att lämna själv kan du även samtycka till profilering. Detta innebär att vi kan lagra och använda dina beteendedata, såsom användning av kuponger och annan statistik, när vi kommunicerar med dig. Du kan även samtycka till lagring av cookies, så att vi kan få webbplatsen att fungera så bra som möjligt, anpassa innehåll och annonser, erbjuda funktioner relaterade till sociala medier och analysera vår trafik. Vi delar även denna information med våra partners inom sociala medier, reklam och analys. Detta ger oss ett ännu bättre underlag för att ge dig mer relevant information.

Informationen om dig registreras och används för att ge dig en fullgod medlemsservice, det vill säga att vi kan anpassa medlemskapet till dig och dina preferenser. Bland annat kan vi anpassa medlemserbjudanden, medlemsinformation, webbsidor, appar, digital kommunikation och andra tjänster och fördelar som vi erbjuder våra medlemmar.

Där data också går till tredje parter, till exempel vid genomförande av spel/tävlingar, lagras inte medlemsinformation hos tredje part. Tredje part har inte heller rätten att få tillgång till eller använda sådan information.

Vi lagrar din personliga information så länge du har en kund- eller medlemsrelation till Mirum Gallerias kundklubb, eller så länge lagen kräver. Vid avregistrering raderar vi automatisk all personlig information om dig. Du kan avregistrera dig via vår webbplats, i appen eller genom, att skicka STOPP MIRUM till till 2070 (Norge) eller 71181 (Sverige). Avregistrering i nyhetsbrev gäller endast kommunikation via e-post.