Lindahls konditorier bygger om

Skiss inför ombyggnationen
Skiss inför ombyggnationen
Skiss inför ombyggnationen

Lindahls konditorier tar ett stort steg mot framtiden genom att lyfta butik och servering till en modern och lockande mötesplats.

Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1938, har Lindahls alltid strävat efter att vara ledande inom konditorivaror av högsta kvalitet och personlig service. Nu tar vi nästa steg i denna tradition genom att erbjuda en ännu mer inbjudande caféupplevelse för våra besökare säger Pernilla Lindahl.

Genom att föra det ikoniska rosa temat från vår logotyp vidare in i cafémiljön så skapar vi en helt ny atmosfär med växter och pergolor

Samtidigt som vi tar detta spännande steg, ser vi fram emot att ha JYSK som vår granne, vilka också genomför en omfattande satsning i Mirum Galleria. Med ett oslagbart utbud av heminredning i Mirum Galleria så utvecklas platsen för enkel och smidig shopping samtidigt som vi erbjuder en plats för socialt umgänge och avkoppling.

Vi är särskilt glada över att presentera vår fantastiska glassdisk och vårt breda utbud av bageriprodukter och konditorivaror. Vår meny inkluderar även lättare lunchalternativ såsom grillade smörgåsar, paj, bakad potatis och sallader, där våra gäster kan välja sina favoritingredienser för en skräddarsydd upplevelse, säger Björn Lindahl.

Annelie Svensson, Centrumchef på Mirum Galleria, delar vår entusiasm för denna spännande utveckling: "Vi är mycket glada över de nya tillskotten, som kommer att bidra till att ytterligare förstärka Mirum Gallerias position som en attraktiv destination för shopping, upplevelser och service. Denna satsning är ett viktigt steg i vår strävan att fortsätta utveckla Mirum Galleria till glädje för våra besökare."

Om Lindahls konditorier:

Lindahls konditorier är en familjeägd verksamhet med en lång historia inom bageribranschen. Med fokus på högkvalitativa produkter och en personlig service, har vi glatt våra kunder i generationer med våra läckra bakverk och konditorivaror. Besök oss för en smakupplevelse.

Aktuella butiker

Tabell med aktuella butiker
Butik Placering Öppettider Kontaktinformation
Öppet i dag 10:00 - 18:00