7 presenter till henne på Alla hjärtans dag

En rosa boks med saks, klokke, parfyme og kosmetikk for dame
Parfymeflaske på beige mykt underlag

Alla hjärtans dag är en perfekt dag att visa att du värdesätter henne extra mycket. Välj mellan dessa sju presenttips – eller kombinera flera.

1. Smycken

Ge henne en present som varar: Ett läckert smycke, ett armband, fina örhängen eller en ring.

2. Doft

Välj en parfym som påminner dig om din älskade och låt den bli hennes personliga doft. Det kan antingen vara en vardagsparfym eller en som är reserverad för särskilda tillfällen. Om hon har en favoritparfym kan du köpa duschtvål eller fuktighetskräm i samma serie.

3. Doftljus

Apropå delikata dofter; doftljus är ett bra sätt att sätta stämningen. Med andra ord bör gåvan användas omedelbart och gärna i kombination med avslappnande musik och de två kommande punkterna:

Rosa roser i en firkantet boks

4. Blommor

Röda rosor är det säkraste och vanligaste alternativet. Även en romantisk skeptiker uppskattar att få röda rosor på Alla hjärtans dag. Kom ihåg att pricken över i är det personliga kortet.

5. Välbefinnandeprodukter

Ge henne en paus i vardagen. Gå in i badrummet och ta en smygtitt i hennes necessär. Kolla vilka produkter som börjar ta slut och ersätt dem med nya produkter.

6. Överraska med en romantisk middag hemma

Alla uppskattar att komma hem till en färdig middag efter en lång dag. Kanske speciellt på alla hjärtans dag?

Här kommer förslag på en trerättersmeny som du kan diska upp med.

7. Gör ett alla hjärtans kort själv

Alla hjärtans presenten behöver inte vara stor eller dyr. Din älskade blir glad för ett kort där du beskriver vad hon betyder för dig.

Imponera lite extra genom att själv göra ett kort med utrustning du kan hitta i hobbybutiker.