7 presenter till henne på Alla hjärtans dag

En rosa boks med saks, klokke, parfyme og kosmetikk for dame
Parfymeflaske på beige mykt underlag
Rosa roser i en firkantet boks

Alla hjärtans dag är en perfekt dag att visa att du värdesätter henne extra mycket. Välj mellan dessa sju presenttips – eller kombinera flera.

1. Smycken

Ge henne en present som varar: Ett läckert smycke, ett armband, fina örhängen eller en ring. Var försiktig! Vi vet alla att diamanter håller för evigt, men om du ska köpa en ring måste du se till att du ger henne en ring med diamanter och inte en diamantring (såvida du inte ska fria till henne).

2. Doft

Ge henne något hon verkligen kommer att använda. Välj en parfym som påminner dig om din älskade och låt den bli hennes personliga doft. Det kan antingen vara en vardagsparfym eller en som är reserverad för särskilda tillfällen. Om hon har en favoritparfym kan du köpa duschtvål eller fuktighetskräm i samma serie.

3. Doftljus

Apropå delikata dofter; doftljus är ett bra sätt att sätta stämningen. Med andra ord bör gåvan användas omedelbart och gärna i kombination med avslappnande musik och de två kommande punkterna.

4. Blommor

Röda rosor är det säkraste och vanligaste alternativet. Även en romantisk skeptiker uppskattar att få röda rosor på Alla hjärtans dag. Om du inte träffar din älskling på Alla hjärtans dag kan du samla poäng genom att skicka blommor på dörren. Kom ihåg att pricken över i är det personliga kortet.

5. Välbefinnandeprodukter

Ge henne en paus i vardagen. Gå in i badrummet och ta en smygtitt i hennes necessär. Kolla vilka produkter som börjar ta slut och ersätt dem med nya produkter. Har ni badkar kan du fylla det tills hon kommer hem. Häll i härligt skum och gärna lite badsalt. Om du har köpt blommor kan du ta bladen från en av blommorna och strö över badskummet.

6. Kläder

Vet du vilka färger hon gillar? Vilka typ av plagg hon använder ofta? Kika in i hennes garderob för att se valet av färger, modeller och vilka storlekar dessa har. Hos oss hittar du ett stort utbud av kläder. Trevlig personal finns på plats för att hjälpa dig att hitta något riktigt fint att ge bort inför Alla hjärtans dag.

7. Nattplagg

Även här har du stor hjälp av att kika in i hennes garderob. En idé kan vara att köpa något hon redan har fast i en ny härlig färg. Även en fin morgonrock i skönt material eller ett presentkort hon kan använda i en butik där hon brukar köpa sina kläder är en uppskattad gåva.